You are currently viewing Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου

Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου είναι μια ημέρα κατά την οποία τιμούμε την πατρίδα μας, την ιστορία μας και τους ήρωές μας. Είναι μια ευκαιρία για εμάς να σκεφτούμε την αξία της ελευθερίας και της δημοκρατίας, αξίες που διαμόρφωσαν το σημερινό μας κοινωνικό και πολιτισμικό πλαίσιο. Μια ευκαιρία να διδάξουμε και να ενθαρρύνουμε τον σεβασμό προς την Ελληνική Ιστορία και Παράδοση, να μεταδώσουμε την αγάπη προς την πατρίδα μας στις επόμενες γενιές.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους μαθητές που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης! Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους!!

Υπεύθυνη γιορτής: κ. Τσαγκαλίδου Μαρία ΠΕ02 – Επιμέλεια χορών: κ. Μπούμπα Μαρία ΠΕ11 – Υπεύθυνη χορωδίας: κ. Πριτσούλη Ουρανία ΠΕ79.

Το σχολείο μας συμμετείχε επίσης στην κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ηρώων του Δήμου Αμαρουσίου την Παρασκευή 22 Μαρτίου και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της πόλης.

ΖΗΤΩ η 25η Μαρτίου 1821 !