ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει καμία υποψηφιότητα για τις εκλογές για το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας. Οπότε θα παρατείνουμε την προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι και την ημέρα της Γ.Σ. Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 18:00.

Ο Σύλλογος Γονέων κάθε σχολείου λειτουργεί επικουρικά και συμβάλει στην επίλυση προβλημάτων που μπορεί να παρουσιαστούν στο σχολείο. Είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους γονείς και στον Σύλλογο Διδασκόντων, ακούει τα αιτήματα των γονέων και οργανώνει δράσεις προς όφελος των παιδιών. Τέλος με τη συμμετοχή κάποιου μέλους του στη Σχολική Κοινότητα  συμμετέχει με τη σειρά του ισότιμα στη λήψη αποφάσεων που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου.

Πρέπει λοιπόν όλοι μας να δείξουμε ενδιαφέρον για το Σύλλογο Γονέων ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί το έργο του. Κι όποιος μπορεί να αφιερώσει λίγο χρόνο από την προσωπική του ζωή μπορεί να μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.  Όλοι μας πρέπει να συμμετέχουμε, γιατί έτσι δείχνουμε το ενδιαφέρον μας για το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας των παιδιών μας, που είναι στο χώρο του σχολείου.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

4ου Γυμνασίου Αμαρουσίου