Εκδηλώσεις λήξης σχολικού έτους

Στις 29 Μαΐου 2017 στο σχολείο έγιναν εκδηλώσεις ενόψει  της λήξης των μαθημάτων.

Παρουσιάστηκαν δράσεις που έγιναν κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Αναφερθήκαμε στις σημαντικές στιγμές της χρονιάς που πέρασε ενθυμούμενοι τις συμμετοχές και τις διακρίσεις μας σε διαγωνισμούς, συνέδρια, συνεργασίες με άλλα σχολεία και φορείς, προγράμματα,  εκδρομές, φιλανθρωπικές δράσεις κ.α.

Οι μαθητές των περιβαλλοντικών ομάδων μας παρουσίασαν τα πορίσματα των ερευνών τους σχετικά με την ανακύκλωση και τα βιολογικά προϊόντα. Χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και έπαιξαν ένα μικρό θεατρικό σε δικό τους σενάριο και επιμέλεια παράστασης. Τα παιδιά της Α τάξης που συμμετείχαν στο συνέδριο για τον Καζαντζάκη μας δραματοποίησαν ένα μικρό μέρος της παρουσιάσής τους ατο συνέδριο.

Τέλος, έγινε η γιορτή αποχαιρετισμού των μαθητών της Γ΄τάξης για πρώτη φορά πριν την έκδοση των αποτελεσμάτων. Ήταν πολύ συγκινητικά. Παιδιά από την Α΄και Β΄ τάξη μίλησαν πολύ όμορφα για τους συμμαθητές τους που αποφοιτούν από το Γυμνάσιο.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόβαλε εικόνες από την γυμνασιακή ζωή των απερχόμενων μαθητών, θυμίζοντας σε όλους μας ευχάριστες στιγμές που μοιραστήκαμε με αυτά τα παιδιά. Η γιορτή τελείωσε με χορό και τραγούδι.